Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger vedr. arrangement...

Vi er leveringsdygtige med hensyn til snacks, chokolade, petit fours, tobak o.l. – pris i.h.t. aftale. Medbringer De selv snacks o.l. betales et mindre gebyr pro persona til anretning og servering m.m.

 

Sædvanlige blomsterdekorationer og pynt er inkluderet i vore basispriser, og vi kan, hvis De har specielle ønsker, kan vi formidle kontakt til vor blomsterdekoratør.

 

Vort musikanlæg kan stilles til rådighed skulle dette ønskes.

Vi er Dem også gerne behjælpelig med at formidle kontakt til musikere, entertainere mv.

 

Brunch & reception selskab har en varighed på 3 timer, hvor den sidste gæst skal have forladt lokalet. Ønsker man at brunchen skal vare længere end 3 timer skal dette aftales på forhånd.

 

Et frokostselskab i separat lokale starter kl. 11:30 og slutter kl. 16.30, hvor den sidste gæst skal have forladt lokalet. Såfremt De ønsker at fortsætte ud over dette tidspunkt, skal det være aftalt på forhånd.

 

Et aftenselskab (helaftensarrangement) i separat lokale starter kl. 18.00 og slutter kl. 00:00, hvor den sidste gæst skal have forladt lokalet. 

Såfremt De ønsker at fortsætte ud over dette tidspunkt, skal det være aftalt på forhånd. (Max. til kl. 3.30.)

 

For hver ekstra påbegyndt time beregnes et tillæg på kr. 60,00.- pro persona – dog minimum kr. 3.000. -

 

Når De har modtaget reservationsbekræftelsen på Deres arrangement, bedes De venligst inden 8 dage indbetale det aftalte depositum. Har de hermed samtidigt accepteret betingelserne angivet i dette tillæg med praktiske oplysninger, som medsendes Deres ordrebekræftelse.

 

 

Ved afbestilling

Administrationsomkostninger er således:

90 dage før arrangementets dato kr. 1.500.-

60 dage før arrangementets dato kr. 3.000. -

I tilfælde af afbestilling mindre end 60 dage før planlagt dato beregnes et afbestillingsgebyr/erstatning svarende til 50% af bekræftede pris.

Foretages afbestillingen mindre end 30 dage før planlagt dato, beregnes et afbestillingsgebyr/erstatning svarende til 75% af den bekræftede pris.

 

Endelige couvert antal samt specielle hensyn senest 7 dage før arrangementets afholdelse.

 

Alle priser er inkl. moms & betjening.

Tlf: 45 50 51 52

Rågelejevej 155, 3210 Vejby

Restaurant Søstjernen

©2023 by Blom hjemmeside design.